Celozrnné špagety s argentinskými krevetami, česnekem a limetkou

Celozrnné špagety s argentinskými krevetami, česnekem a limetkou by

 2 porce

Ingredience: 200 g syrových celozrnných špaget, 200 g loupaných argentinských krevet, 2 stroužky česneku, kůra z ½ čerstvé limetky, šťáva z ½ čerstvé limetky, 20 g strouhaného parmazánu, olivový olej, sůl a pepř na dochucení.

Postup: Celozrnné špagety uvaříme v osolené vodě (dle návodu na obalu výrobku). Na pánvi pomalu rozehřejeme olivový olej, dozlatova orestujeme prolisovaný česnek a přidáme vyloupané krevety. Krevety orestujeme 1-2 minuty z každé strany. Nakonec přidáme kůru a šťávu z limetky a dochutíme solí a pepřem dle chuti. Krevetovou směs vmícháme do celozrnných špaget a podáváme posypané strouhaným parmazánem.

Dobrou chuť Vám přeje

www.recepty-na-ryby.cz

dsc_6048-300x200-1512867 Krevety