Pstruh lososovitý s šafránovou omáčkou

Pstruh lososovitý s šafránovou omáčkou by

= Ingredience na 1 porci

Ingredience: 120 g filetu ze pstruha lososovitého, 35 ml smetany, špetka šafránu, 200g oloupaných brambor nakrájených na tenké plátky, ¼ čerstvého fenyklu, 200ml zeleninového vývaru, sůl, pepř, bobkový list.

Postup: Brambory a fenykl povaříme cca 15 minut ve vývaru s bobkovým listem, špetkou soli a pepře. Poté je scedíme a vyložíme na máslem vymazaný pekáček. Nahoru položíme osolenou a opepřenou rybu a přelijeme ohřátou smetanou s šafránem. Pečeme 10-15 minut v troubě předehřáté na 220 stupňů.

Podáváme s jakoukoli zeleninou uvařenou v páře, např. s brokolicí nebo zelenými fazolkami.

                                                                                                             dsc_8522-300x200-9545328

 Dobrou chuť Vám přeje

Chtěj K V A L I T U !
Chtěj F I S H 4 U !

www.recepty-na-ryby.cz