Ricottové lívance a krém z červených pomerančů

Dneska mám pro vás recept na ricottové lívance s krémem z červených pomerančů. Já vím, já vím, receptů na lívance je tu nespočet. Ale tyhle jsou prostě tak dokonalé, že si tu své místečko zaslouží. Tvrdím to tedy o každé snídani, kterou sem přidávám, ale no… prostě je to tak. Navíc mám dojem, že lívance čistě jenom z ricotty tu asi ještě nejsou. (A pokud ano, tak opakování je přece matka moudrosti, že jo) Za poslední měsíc jsme je měli v různých obměnách asi 5x, což mě jen utvrdilo v přesvědčení, že by tu neměly chybět. Jsou nadýchané jako peříčko a hotové cobydup (zvlášť, když děláte megalívance jako já). Ráda jimi začínám odpočinková víkendová rána, ale vzhledem k tomu, jak jsou jednoduché a strašně dobré, jsem schopná a ochotná je připravovat třeba i večer po návratu z práce. Je to prostě totální comfort food